Material

Rock Solid Clubs

Detta är en verksamhet som fokuserar på barn och ungdomar i åldern 10-14 år.  Rock Solid Clubs erbjuder roliga aktiviteter för de som kanske inte i vanliga fall går till kyrkan och evangeliet finns inbyggt i programmet på ett naturligt sätt. Ett online baserat material gör planeringen mycket enkel och smidig för de ungdomsledare som jobbar med Rock Solid Club. Detta material kommer att utarbetas under 2015.

ReQuest

YFC Sweden samarbetar just nu med YFC Britain för att kunna ta del av deras online material för kristendomsundervisning. Det är ett fräsht online material som gör det möjligt för elever att själva att söka och finna svar på frågor kring tro och kristendom. Tillsammans med lärare och kristna skolor hoppas vi även kunna erbjuda ett material för lektionsplanering.

Normer

Relationer & Sex

 

Frågor kring sex och relationer har alltid varit aktuella för ungdomar. YFC Sweden ser vikten av att församlingen blir bättre på att besvara dessa frågor och leder fler unga människor till förnuftiga och sunda beslut. Därför vill vi vara med och utveckla ett nytt och modernt material om sex och samlevnad  där vi belyser frågorna på ett sådant sätt som ungdomar ser det samtidigt som vi visar på en väg tillbaka till bibelns grunder.

 

Evangelisation och mission

Webbevangelisation

 

Ett av våra evangelistiska projekt är websidan Jesustoday.com. Denna websida kommer att byggas AV ungdomar FÖR ungdomar och kommer att ta upp många aktuella ämnen. Vi hoppas kunna belysa såväl vardagsproblem som teologiska funderingar och YFCs webevangelister kommer att kunna chatta med de som besöker sidan.

 

Mission

 

Just nu ligger vårt huvudfokus på missionsresor till Tjeckien där vi arbetar med barnhemsbarn i åldern 8-20 år. Vi anordnar lägerveckor för dem vid vårt konferenscenter ICC Immanuel och som team kan ni bidra genom att anordna ett intressant och bra program för en av dessa veckor.  Vi söker främst missionsteam under sportlovsveckorna, påsk och nyår samt under juni-augusti månad. Hör av er så fort som möjligt om ni är intresserade av att komma med ett team under en sommarvecka då dessa veckor ofta bokas ett år i förväg.

 

Bön

WakeUp Deborah

 

För att se Gud verka på ett kraftfullt sätt krävs det att vi ser bönen som en viktig del i det arbete som vi gör. WakeUp Deborah är en internationell bönerörelse som fokuserar på att be för barn och ungdomar. Vi söker Dig som vill vara med och göra skillnad i människors liv genom att ge 15 minuter om dagen till att be för Sveriges unga generation. Genom WakeUp Deborah kan du också vara kopplad till vår websida jesustoday.com och där möta bönebehov direkt online.