Stöd oss

YFC Sweden är en ideell, fristående organisation som är helt beroende av volontärarbetare och gåvor. Du kan bli medlem och bli en aktiv del av organisationen.

Vi söker också efter månadspartners som vill stödja och ge regelbundet till arbetet. Om du vill bli månadspartner sätter du in pengar på vårt bankgiro 591-1334. Märk ”månadspartner”. Hör gärna av er till oss i ett mail så att vi vet att Du är med!

Om du önskar ge ett bidrag till utveckling av vårt Rock Solid och Alive material på yfcresurs.se så kan du ge till samma bankgiro och märk med YFC Resurs. Tack!

Jag vill bli medlem

Om du önskar bli medlem så skicka ett meddelande till oss med ditt fullständiga namn, ålder, adress, email samt telefon. Medlemsavgiften betalas in årsvis och för närvarande är den 15o SEK för ungdom under 26 år och 200 SEK för personer över 26 år.

Månadsgivare

Om du önskar understödja vårt arbete och hjälpa oss nå ut på ett ännu bättre sätt så kan du bli en månadsgivare. Vi söker månadsgivare som vill ge 100 SEK, 300 SEK, 500 SEK eller 1000 SEK per månad. Skicka oss ett kort meddelande att du önskar understödja vårt arbete i att nå Sveriges ungdom för Kristus.

Medlem eller månadsgivare

8 + 1 =