Skapa en ungdomsrörelse

Bli medlem!

Join the movement! Bli en del av en kreativ kristen ungdomsrörelse som fungerar över hela Sverige, i församlingar och genom sociala nätverk.

Dela och retweeta

Tillsammans kommer vi att samla material, intressanta artiklar, utmanande tankar, normer till ett normlöst samhälle, etc. Du kan hjälpa till genom att aktivt ta del av detta och sedan dela det vidare.

Digital evangelisation

Webbevangelister

Vi arbetar på att skapa vår evangelistiska webbsida Jesustoday.com och vi önskar hitta personer som vill fungera som webbevangelister och chatta med de unga människor som besöker denna sida. Du behöver inte vara en evangelist i ordets fulla bemärkelse utan det räcker att du är en person som har en trygg och stabil tro, är medlem i en församling och vill dela med dig av din tro och erfarenhet till unga människor.

 

Bloggare & opinionsbildare

I ett sekulariserat samhälle behövs en röst som står upp för ”traditionella normer” som rätt och fel. Är du ung (eller gammal) och skicklig med dina ord? Vi hjälper dig gärna att skapa en plattform för ett intressant, rakt och bibliskt normtänkande.

Mediaarbete/översätta

Video

Vi behöver personer/grupper som kan hjälpa oss skriva och göra korta videoklipp till de olika material som vi håller på att jobba fram.

Översättare

Vi har mycket text som vi behöver översätta från engelska till svenska. Texterna vi behöver hjälp med är ofta kortare och inte så svåra. Det handlar om många timmars arbete så vi önskar få hjälp av så många som möjligt.

Dubba

Vi behöver dig som kan hjälpa till att lägga svensk text på videoklipp från England och USA eller dubba över med svenskt tal.

Skapa material

ReQuest - Kristendomsundervisning

Vi ser behovet av att skapa ett intressant och användbart material för kristna skolor att använda i sin kristendomsundervisning. Vi tror att vi med mångas hjälp kan samla ihop ett sådant material samt sedan även erbjuda det till kommunala skolor.

Rock Solid Club

Vi får för tillfället allt material för våra Rock Solid Clubs från England. Vi söker personer som kan hjälp oss att även skapa  material här i Sverige.

Sex- och samlevnadsmaterial

Vi söker hjälp från personer som kan hjälp oss skapa ett nytt och fräscht material angående sex och samlevnad. Ett material som kan användas inom församlingar men även i andra sammanhang. Varför ska RFSU har ensamrätt på detta område? Det är dax att vi kristna skapar ett alternativ till deras material och undervisning.

Bön / WakeUp Deborah

Förebedjare

 

Vi söker personer runt om i Sverige som vill starta upp en lokal WakeUp Deborah grupp som kommer att be för ungdomar i sin lokala församling, stad eller från hela Sverige. Det mesta av bönen sker hemma men även vid möten och eventuella WakeUp Deborah konferenser som kan anordnas.